etusivun_kuva.png

Siivouspalvelu Eijamo Ky

Vuonna 1984 Kirsi Eijamo päätti työllistää itse itsensä. Hänellä oli kokemusta siivousalalta 5 vuotta, joten hän perusti oman yrityksen, Siivouspalvelu Eijamo Ky:n. Kirsi työskenteli yksin vuoden verran. Iltaisin ja viikonloppuisin hänellä oli apunaan Reijo Eijamo. Vuoden 1985 lopulla Reijo tuli yritykseen vakituisesti töihin, jolloin yritys alkoi myös kasvamaan useimmilla työntekijöillä ja asiakkailla. Siivouspalvelu Eijamo Ky on aina panostanut työnlaatuun, jonka vuoksi yrityksellä on pitkä aikaiset asiakassuhteet. Yritys on aina toiminut kotkalaisena perheyrityksenä.  

Vuoden 2010 alussa Kirsi ja Reijo Eijamon oli aika siirtää vastuu nuoremmalle sukupolvelle, pojalleen Janne Eijamolle. Janne on kasvanut pikku-pojasta lähtien yritykseen ja yrittäjyyteen. Hän jatkaa saamillaan opeilla ja periaatteilla yritystä eteenpäin vaimonsa Tiina Eijamon kanssa. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 15 alan ammattilaista. Tavoitteenamme on huolehtia yritysten toimitilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä sekä haluamme antaa asiakkaillemme lisää vapaa-aikaa huolehtimalla heidän kodeistaan niin sisällä kuin ulkonakin, joustavasti ja luotettavasti.

Siivouspalvelu Eijamon sisaryritys Siivouspalvelu Tico toimii Haminassa tarjoten samaa palvelukonseptia Haminalaisille yrityksille, yksityisille ja taloyhtiöille.